Рибні кульки
876
інгредієнти:
- Риба (пікша) 500 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Манка 5 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сир 100 г
- Панірувальні сухарі
- Паприка 1 ст.л.
- Сіль, перець мелений
- Кріп
Рибу відокремити від кісток, цибулю почистити, подрібнити у блендері. Додати манку, яйця, сіль, перець, перемішати. Залишити на 10 хвилин, щоб розбухла манка.
Нарізати сир на кубики. Приготувати панірування: змішати сухарі і паприку.
Столовою ложкою узяти фарш, покласти на долоню, розім'яти в млинець, покласти на середину сир, і скачати в кульку.
Далі кульку запанірувати, а потім на сковорідку і смажити з усіх боків до рум'янцю. Вийняти на тарілку, посипати кропом.
Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни http://recepti.biz.ua
Купить колбасу, цены - рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецепт самых вкусных салатов. Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу.
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі