Рибні котлетки зі шпинатом
711
інгредієнти:
- Фарш рибний 1 кг
- Шпинат 250 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 2 ч.л.
- Сир 150 г
- Майонез 0.5 пач.
- Сметана 1 пач.
- Молоко 0.5 скл.
- Спеції
- Сіль
Розморозити рибний фарш. Шпинат покласти на сковорідку без олії і дати йому відтанути (якщо він заморожений). Змішати фарш зі шпинатом.
Додати у фарш два яйця, трохи борошна, посолити і поперчити. Додати спеції.
Все добре перемішати.
Нарізати сир скибочками.
Сформувати котлетки. Покласти у середину дві скибочки сиру. Додати зверху фарш і сформувати кульку.
Соус: змішати сметану, майонез і молоко зі спеціями.
Котлетки викласти у форму і залити соусом. Запікати близько 20 хвилин.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты.
Поилки для домашней птицы - салат з ананасами та куркою. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі