Рибні котлетки з начинкою
- Філе рибне (морський язик) 800 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир 150 г
- Майонез 3 ст.л.
- Картопля 2 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
На рослинній олії обсмажити гриби, додати нарізану цибулю і натерту моркву. Тушкувати хвилини 3.
Натерти сир і додати до грибної начинки, доки не охолола. Сир розплавиться і маса стане однорідною.
Рибу дрібно нарізати, додати дрібно нарубану зелень, майонез і картоплю натерту дрібно.
Посолити, поперчити і ретельно перемішати.
Взяти трохи рибного фаршу, в серединку покласти ложку начинки і сформувати котлетку.
Котлети викласти на деко і поставити в духовку при температурі 200 градусів смажити хвилин 30.
Можна посмажити на сковороді.
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт салата ветчина авокадо. Салат креветки авокадо рецепт.
Как испечь пирог из тыквы и творогаПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт торт спартакРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter