Рибні котлетки в соусі "Агрістада"
- Риба (філе) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Спеції (сіль, білий перець, сухий мелений імбир, сухарі)
- Бульйон рибний (вода)
- Жовток яєчний 2 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Цедра лимона
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
Філе свіжозамороженої риби разом із двома середніми головками ріпчастої цибулі змолоти в процесорі або за допомогою м'ясорубки.
Додати спеції: сіль, білий перець, сухий мелений імбир, пару ложок сухарів.
Додати пучок дрібно нарізаної петрушки і ретельно вимішати.
Сформувати невеликі, але товстенькі котлетки, обваляти кожну у невеликій кількості борошна.
Швидко обсмажити на олії до рум'янцю.
Перекласти котлетки в сотейник.
Заздалегідь відварити рибний бульйон, процідити, остудити.
Кинути у бульйон (воду) 1 ч. л. меленої куркуми, трохи солі, 1 лавровий листок і 5-6 горошин чорного перцю.
Вилити не більше, ніж на 1/2 висоти на котлети. Варити на повільному вогні 20 хвилин, перевернувши котлети пару раз із боку на бік.
Відокремити жовтки 2 яєць. Натерти цедру й вичавити сік 1 великого лимона.
Відлити трохи соусу із сотейника у чашку і злегка остудити.
Помішуючи, розвести жовтки цим соусом. Додати ще гарячий соус із каструлі, безперервно помішуючи.
Додати 1/2 віджатого лимонного соку і цедру.
Вилити жовтки у сотейник, перемішати і спробувати. Долити лимонний сік, якщо потрібно. Прогріти котлетки в соусі 10 хвилин (не допускаючи кипіння, інакше жовтки згорнуться).
Подавати з рисом.
Рецепт торта киевскийТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: праздничные новогодние салаты.
Маковый торт в мультиварке рецепты с фотоТорты и пирожные на заказ
recepti.biz.ua кулинарный хороший сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter