Рибні котлетки по-одеськи
774
інгредієнти:
- Філе рибне 500 г
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Масло вершкове 200 г
- Кріп 1 пуч.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 100 г
- Сухарі (мелені) 150 г
- Перець білий
- Горіх мускатний 30 г
- Молоко 50 г
- Хліб (білий) 50 г
- Сіль
Довільно нарізати цибулю і злегка спасерувати на вершковому маслі.
Філе риби, сир, цибулю і хліб, замочений у молоці, пропустити через м'ясорубку 2 рази (обов'язково). Додати спеції, добре вимішати.
Кріп дрібно нарізати і змішати з розм'якшеним маслом.
На долоні сформувати коржик із фаршу, на серединку покласти кропове масло. Закрити і сформувати котлету.
Обваляти котлетку в борошні, потім в яйці, потім в сухарях.
Обсмажити на середньому вогні 3-4 хвилини з кожного боку.
На гарнір відварити картоплю.
Обсмажити цибулю з відвареними грибами. Картоплю розтовкти і змішати з грибами.
Рецепт салата вкуснятинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі