Рибні котлетки-омлетки "Російський Таїланд"
- Філе червоної риби (лосось, сьомга, кета, форель) 350 г
- Філе білої риби 350 г
- Яйце 3 шт.
- Крохмаль 4 ст.л.
- Перець гострий
- Сік лимона (лайма) 0.5 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Соус (чилі солодкий, рибний тайський)
- Кінза
- Вершки 3 ст.л.
Філе нарізати кубиками приблизно 1х1 см. Видалити всі дрібні кісточки. Можна додати дуже дрібно нарізаний гострий перець або сухий мелений перець.
Дрібно нарізати кінзу і додати до риби.
Додати 3 яйця і 4 повні ст. л. крохмалю, 3 ст. л. вершків. Посолити, поперчити.
Можна додати 1 ч. л. тайського соусу. Акуратно перемішати і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Розігріти сковорідку з оливковою олією. Викласти на неї великою ложкою рибну суміш.
Смажити котлети приблизно по 5 хвилин з кожного боку. Можна прикрити кришкою.
Подавати із солодким чилі соусом.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты В Мультиварке Рецепты - салати з свинячого язика.
Диета: рецепты для похудения - рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.
ТутТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
recepti.biz Сборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter