Рибні котлетки
874
інгредієнти:
- Філе риби (тілапія, пангасіус, сайда, горбуша) 1.5 кг
- Майонез 200 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Кріп
- Приправа
- Олія рослинна
Філе риби нарізати дрібними кубиками.
Дрібно нарізати цибулю.
У мисці змішати рибу і цибулю, додати зелень, приправи, злегка посолити, залити майонезом і перемішати.
Поставити на годину в холодильник.
Потім додати збите яйце і борошно, ретельно перемішати.
Смажити на олії, викладаючи на гарячу сковороду у вигляді оладок.
Салат с жареными грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Вкусные рецепты с фото.
Польская кухня суп журек рецептТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі