Рибні котлетки
548
інгредієнти:
- Фарш рибний (двох видів) 1 кг
- Хліб (батон) 0.5 шт.
- Цибуля порей 2 шт.
- Сирок плавлений 1 шт.
- Лавровий лист мелений
- Яйце 2 шт.
М'якуш батона залити окропом і дати охолонути. Цибулю порізати дуже дрібно і підсмажити на олії (вершковому маслі). Змішати фарш, батон, цибулю, спеції і потерти плавлений сирок. Гарно вимісити, додати яйця, сформувати котлетки і смажити до золотистої скоринки.
Торт дитячий на день народження фотоИзготовление тортов на заказ
Салат с Белыми грибами и языкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
ЗдесьКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі