Рибні котлети, запечені під ніжним соусом
- Риба (тріска) 0.5 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сметана 0.5 скл.
- Майонез 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Васабі (Японський хрін) 0.5 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець мелений
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Сухарі панірувальні
Спасерувати моркву і цибулю на суміші олії і вершкового масла. Подрібнити рибу із обсмаженими овочами через м'ясорубку. Додати яйце, сіль, спеції.
Сформувати котлетки, обваляти у сухарях і покласт у змащену олією форму. Поставити в розігріту духовку.
Соус. Сметана, майонез, соєвий соус, хрін "Васабі", трохи солі. Хвилин через 20 дістати котлетки із духовки, залити соусом і знову в духовку хвилин на 10, щоб соус прогрівся.
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт торта из творога без выпечки жилейные. Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки.
Вкусные рецепты с фото: пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.
Черничное варенье в мультиварке поларисПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
recepti.biz Праздничное агентство
Рецепт торт Спартак вд алли ковальчукРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Фото торт медовик. Торт медовый медовик.
Рецепт приготовления заварного крема. Рецепт крема заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter