Рибні котлети по-тайськи із соусом із хрону
715
інгредієнти:
- Часник 1 зуб.
- Цибуля зелена 4 шт.
- Креветки (варені) 100 г
- Спеції (сіль, перець)
- Перець чилі (мелений або сухий) 1 шт.
- Кінза (зелень) 1 пуч.
- Риба (морська, філе) 300 г
- Хрін 2 ст.л.
- Йогурт (без добавок, грецький) 3 ст.л.
- Майонез (легкий) 3 ст.л.
- Сік лайма
Кінзу, цибулю зелену, часник і чилі порубати у блендері.
Обсушити філе риби у паперовому рушнику і разом із креветками додати до зелені у блендер, порубати.
Фарш посолити і поперчити.
Сформувати котлетки, запекти у духовці до золотистого кольору 12-15 хв.
Для соусу - змішати хрін, йогурт, майонез і цибулю, заправити соком лайма.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі