Рибні котлети "Космос"
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень
- Масло вершкове 100 г
- Молокo 500 мл
- Сіль
- Філе риби
- Батон 1 шт.
- Яйце 1 шт.
Філе риби замочити в молоці на 20-30 хвилин.
Панірування: батон нарізати дрібними кубками приблизно по 0,5 см. Злегка підсушити у духовці.
Філе риби подрібнити у блендері або м'ясорубці, попередньо зливши молоко, додати яйце, трохи розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізану цибулю, зелень, сіль, спеції. Якщо фарш вийде рідкуватим, можна додати трохи панірувальних сухарів або манної крупи. Сформувати із фаршу невеликі кульки і запанірувати кубиками-сухариками, трохи притискаючи щоб зафіксувати їх у фарші.
Обсмажити котлети на олії, перевертати потрібно дуже обережно, щоб не обсипалося панірування.
Можна запекти котлети в духовці. Викласти на деко, змащене маслом і на кожну котлетку покласти невелику пластиночку вершкового масла, для того, щоб батон підрум'янився до золотистого кольору і не був сухим.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественские блюда рецепты. Рецепты приготовления блюд.
Рецепты на праздничный стол: салат с курицей.
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом. Рецепты Приготовления.
http://recepti.biz.ua легкие рецепты блюд
Рецепт салата мимоза с сыромКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter