Рибні котлети із сардин у томаті
- Консерва рибна (сардина в олії) 1 бан.
- Крупа манна 6 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Бульйон (вода) 0.5 л
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Спеції
Сардину розім’яти разом з олією виделкою.
Натерти на тертці цибулю.
До фаршу додати манку.
Вбити яйця.
Перемішати до однорідності.
Обсмажити на олії до рум'яної скориночки з двох сторін, довго смажити не треба.
Частину котлет, які будуть поїдатися відразу, викласти на деко.
Інші - у каструльку.
Заливка. Томатну пасту розвести бульйоном або водою, посолити, поперчити, додати спеції.
Залити котлети заливкою за рівнем котлет, як у каструлі так і на листі.
Каструльку поставити на вогонь і тушкувати на малому вогні під кришкою хвилин 20.
Деко накрити фольгою і поставити у розігріту духовку 180°С і готувати хвилин 10.
Через 10 хвилин посипати натертим сиром.
Готувати ще хвилин 5.
Рецепт салата с каперсамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter