Рибні котлети із крабовими паличками
1118
інгредієнти:
- Філе риби 600 г
- Крабові палички 400 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
Рибу підготувати - вимити, обсушити, видалити кісточки. Нарізати крупно рибу і крабові палички, прокрутити на м'ясорубці.
Цибулю ріпчасту почистити, нарізати дрібно. Смажити на олії, доки не стане прозорою. Рибно-крабовий фарш з'єднати з цибулею, додати яйце, спеції, посолити. Ретельно перемішати.
Сформувати котлетки, обваляти їх у паніровці.
Обсмажити на олії хвилин по 5-7 з кожної сторони до утворення рум'яної скоринки.
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко.
Кулинарные блюда для худеющих - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Майонез олкомПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі