Рибні котлети із крабовими паличками
	
					1275				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Філе риби 600 г
- Крабові палички 400 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Спеції
 Рибу підготувати - вимити, обсушити, видалити кісточки. Нарізати крупно рибу і крабові палички, прокрутити на м'ясорубці.
 Рибу підготувати - вимити, обсушити, видалити кісточки. Нарізати крупно рибу і крабові палички, прокрутити на м'ясорубці.
 Цибулю ріпчасту почистити, нарізати дрібно. Смажити на олії, доки не стане прозорою. Рибно-крабовий фарш з'єднати з цибулею, додати яйце, спеції, посолити. Ретельно перемішати.
 Цибулю ріпчасту почистити, нарізати дрібно. Смажити на олії, доки не стане прозорою. Рибно-крабовий фарш з'єднати з цибулею, додати яйце, спеції, посолити. Ретельно перемішати.
 Сформувати котлетки, обваляти їх у паніровці.
 Сформувати котлетки, обваляти їх у паніровці.
 Обсмажити на олії хвилин по 5-7 з кожної сторони до утворення рум'яної скоринки.
 Обсмажити на олії хвилин по 5-7 з кожної сторони до утворення рум'яної скоринки. 
Производство карамели пролиновых корпусов конфет. Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко.
Кулинарные блюда для худеющих - рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Майонез олкомПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
