Рибні котлети
- Риба (краснопірка) 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сало 200 г
- Хліб (білий батон) 200 г
- Кабачок 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Спеції
Рибу очистити, відокремити філе. Очистити цибулю, кабачок. Перекрутити рибу разом із кабачком, цибулею, салом, батоном. Додати сіль, спеції (суміш перців), яйце, ретельно вимішати. Сформувати котлети, обваляти у борошні. Смажити на розігрітій з олією сковороді з обох боків до рум'яної скоринки (близько 20 хвилин).
Рецепт пончиков творожныхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты на РождествоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Простые рецепты вкусных салатов: праздничные салаты к новому году.
Салат черепаха рецепт с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепт торт спартакКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картошка В Мультиварке Рецепты: блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter