Рибні "котлети"
744
інгредієнти:
- Консерва рибна (сайра, сардина) 1 бан.
- Рис 1 скл.
- Яйце куряче 4 шт.
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Майонез
- Сіль
- Перець
Картоплю зварити у мундирі, остудити, очистити і натерти на крупній тертці.
3 яйця зварити, остудити і нарізати невеликими шматочками. 1 яйце залишити сирим.
Рис відварити до готовності у підсоленій воді.
Цибулю дрібно порізати.
Консерви разом з олією розім’яти виделкою до утворення однорідної маси.
Рис, рибу, варені яйця, картоплю, цибулю змішати. Додати сире яйце, 2 ст. ложки майонезу, посолити, поперчити. Усе гарно перемішати.
Із отриманої суміші сформувати котлетки і обваляти у борошні.
Обсмажити із двох боків до утворення рум'яної скоринки.
Способ приготовления салата мимоза здесь
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі