Рибні котлети
- Риба (філе) 600 г
- Крабові палички 400 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками. Розігріти на сковороді 1 ст. л. соняшникової олії і смажити цибулю при постійному помішуванні до прозорості.
Рибне філе почистити, вимити, обсушити паперовим рушником, видалити всі дрібні кісточки і крупно нарізати. Крабові палички очистити і нарізати шматочками. Рибу і палички пропустити через м'ясорубку. Можна подрібнити у блендері.
Отриману масу з'єднати із обсмаженою цибулею, перемішати, додати яйце, приправити сіллю і меленим чорним перцем.
Ретельно все перемішати, щоб цибуля розподілилася рівномірно.
Борошно насипати у невелику миску. Із рибної маси зліпити невеликі котлети й обваляти їх у борошні.
Розігріти на сковороді олію, що залишилася, і смажити котлети із двох сторін до утворення рум'яної скоринки.
http://recepti.biz.ua кабачки диетические рецепты
Кулинарные рецепты: рецепт кекс столичный.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей.
Холодные закуски рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Праздничные салаты: салаты праздничные рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Арахисовая паста! Здоровая еда: ореховая паста рецепт. Шоколадная ореховая паста Эко.
Картофельные рецепты с фото: блюда из картофельного пюре в духовке. Яблокочистка Apple peeler.
промо акции производителей майонеза
Мультиварка Philips - приготовление блюд из яиц. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter