Рибні "коси" із начинкою
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 100 г
- Яйце 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Риба
Рибу розморозити, обмити водою. Нарізати уздовж на смуги.
З отриманих смуг сплести "коси".
Деко змастити олією. "Коси" викласти на деко "кільцями", посолити.
Яйце збити із сіллю, змастити рибні "кільця". Деко поставити у духовку на 20 хвилин.
Начинка. Гриби нарізати, обсмажити.
Цибулю дрібно нарізати, спасерувати.
Помідор нарізати кубиками, додати до цибулі.
Тушкувати до випаровування рідини.
Змішати гриби, цибулю з помідорами, посолити.
Сир натерти.
Дістати деко з рибою. Викласти начинку у серединки "кілець".
Зверху посипати сиром.
Запекти в духовці до розплавлення сиру.
recepti.biz.ua оригинальные начинки для пиццы
Готовим со вкусом - вкусные торты на день рождения рецепты.
recepti.biz.uaКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Помощь психолога - психолог лариса ренар.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter