Рибні конвертики
- Риба (помпоніто, біла ніжна риба) 2 шт.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль
- Перець лимонний (приправа для риби)
- Масло вершкове 100 г
- Сухарі панірувальні 100 г
Рибу почистити, зрізати голову, хвіст і плавники. Гострим ножем надрізати рибу вздовж хребта з двох сторін і відокремити філе. Кожне філе розрізати на 3 частини. Порційні шматки посолити і приправити спеціями.
Головку пекінської капусти вимити.
Відрізати 12 капустяних листків (верхню частину). На кожному листку зрізати потовщення і злегка відбити дерев'яним товкачем.
Сир нарізати на 12 тонких пластинок.
На кожен відбитий капустяний лист покласти шматок риби і пластинку сиру.
Загорнути отриману конструкцію конвертиком.
Яйця збити у чашці.
Кожен конвертик вмочити в яйцях.
Трохи підсмажити в сковороді на рослинній олії.
Обсмажені конвертики скласти у ту ж сковороду, підлити трохи води і тушкувати під кришкою хвилин 10.
Готові конвертики викласти на тарілку.
Соус. На суху розігріту сковороду висипати панірувальні сухарі і обсмажити до золотистого кольору. Коли сухарі придбають гарний відтінок, покласти вершкове масло, розтопити і добре помішати.
Готовим соусом полити викладені на тарілку конвертики.
На гарнір найкраще підійде рис.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты греческой кухни с фото.
Салаты с Курицей рецепты recepti.biz.ua
Торты без выпечки видео с рецептамиТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Легко готовящиеся блюда из мяса и картофеля. Кулинарные рецепты блюд из легкого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter