Рибні консерви зі сковорідки
- Риба (оселедець, скумбрія) 800 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець чорний 6 шт.
- Перець запашний 2 шт.
- Гвоздика 2 шт.
- Цукор
- Олія 150 г
Рибу нарізати на шматочки і викласти у глибоку сковорідку.
На рибку викласти порізану кружечками моркву.
На моркву - цибулю, порізану півкільцями. Додати перець, гвоздику, лавровий лист, сіль і трішки цукру. Додати 150 г олії і долити водою, щоб занурилася у рідину риба.
Накрити кришкою і поставити у розігріту духовку. Тушкувати на слабкому вогні години 3, а то й більше. Доки кісточки не стануть м'якими і почнуть розвалюватися як у консервах. Якщо вода повністю випарується, то додати трохи окропу.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Торт кукла рецепт с фотоИзготовление тортов на заказ
Кулинарные рецепты с пошаговыми фото. Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта.
Рецепты. торт медовик. Домашний торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter