Рибні консерви домашні в оригінальній подачі
- Скумбрія (свіжозаморожена) 1 кг
- Олія рослинна 80 г
- Чай чорний (заварка) 80 г
- Спеції (лавровий лист, запашний перець горошком, сіль)
- Тісто листкове 200 г
- Цибуля зелена 50 г
- Огірок маринований 100 г
Рибу розморозити, почистити, промити, підсушити.
Філе риби нарізати на середні шматочки.
У каструлю з товстим дном (можна качатницю) скласти рибу, лавровий лист. Посолити, додати запашний перець. Залити олією і заваркою чаю (для кольору). Накрити кришкою і на повільному вогні тушкувати 2 години.
Їстівні ложки. Листкове тісто злегка розкотити і вирізати за трафаретом столових ложок.
Вирізані шматочки на ложці розправити. У тісті виделкою зробити дірочки. Поставити в гарячу духовку на 10-12 хв.
Готові ложки остудити і можна використовувати як тару під салати або для подачі консервів.
Готові консерви дуже ніжні. Перед подачею на стіл краще остудити. Можна використовувати для приготування супів, салатів.
Охолоджені шматочки викласти на ложки, додати зелену цибулю і огірок.
Лазанья со шпинатом и сыром видеолазанья со шпинатом
классический торт наполеон рецепт с фото
Готовим стейк - майонез домашний. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter