Рибні "Каштани"
1199
інгредієнти:
- Філе рибне 400 г
- Хліб (білий) 50 г
- Вода (молоко) 4 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Спеції (сіль і перець)
- Сухарі панірувальні (борошно) 2 ст.л.
- Цибуля зелена 20 г
- Паста томатна 2 ст.л.
- Сметана 4 ст.л.
- Олія рослинна
Філе риби і хліб, попередньо замочений у воді або молоці, пропустити через м'ясорубку. Додати 1/2 яйця, сіль, перець, перемішати.
Із фаршу зробити коржики, у центр яких покласти начинку із дрібно нарізаного яйця й зеленої цибулі.
Сформувати кульки з коржиків.
Обмочити кожну кулька у збите злегка яйце, потім обваляти у борошні або сухарях. Смажити "каштани" у великій кількості олії.
Обсмажені "каштани" залити соусом із томатної пасти й сметани і тушкувати у духовці при 200 градусах 10-15 хвилин.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами. Рецепт крабового салата.
ЗдесьРецепты блюд. Рецепты любимых блюд
Картошка В Мультиварке Рецепты: немецкая кухня рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі