Рибні "Каштани"

ДРУГІ СТРАВИ
1199 Рибні "Каштани"
Фото - Рибні
інгредієнти:
  • Філе рибне 400 г
  • Хліб (білий) 50 г
  • Вода (молоко) 4 ст.л.
  • Яйце 2 шт.
  • Спеції (сіль і перець)
  • Сухарі панірувальні (борошно) 2 ст.л.
  • Цибуля зелена 20 г
  • Паста томатна 2 ст.л.
  • Сметана 4 ст.л.
  • Олія рослинна

Рибні Філе риби і хліб, попередньо замочений у воді або молоці, пропустити через м'ясорубку. Додати 1/2 яйця, сіль, перець, перемішати.

Рибні Із фаршу зробити коржики, у центр яких покласти начинку із дрібно нарізаного яйця й зеленої цибулі.

фото Рибні Сформувати кульки з коржиків.

Рибні Обмочити кожну кулька у збите злегка яйце, потім обваляти у борошні або сухарях. Смажити "каштани" у великій кількості олії.

Рибні Обсмажені "каштани" залити соусом із томатної пасти й сметани і тушкувати у духовці при 200 градусах 10-15 хвилин.

 

Рецепт Бисквита В Мультиварке - салати з крабами. Рецепт крабового салата.

ЗдесьРецепты блюд. Рецепты любимых блюд

салат из брокколи рецепты

Картошка В Мультиварке Рецепты: немецкая кухня рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter