Рибні галушки з ікряним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
755 Рибні галушки з ікряним соусом
Фото - Рибні галушки з ікряним соусом
інгредієнти:
  • Філе білої риби (хек) 300 г
  • Крупа манна 3 ст.л.
  • Зелень (кріп)
  • Білок яєчний 3 шт.
  • Сіль
  • Перець
  • Сметана (вершки) 200 г
  • Ікра червона 3 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.

Рибні галушки з ікряним соусом інгредієнти Із філе і зелені зробити фарш. Додати білки (можна замінити 2 яйцями), манку, розм'якшене вершкове масло, поперчити і все добре перемішати.

Рибні галушки з ікряним соусом За допомогою двох чайних ложок сформувати галушки і укинути їх у підсолену киплячу воду (або бульйон). Дати покипіти 5 хвилин і вийняти.

фото Рибні галушки з ікряним соусом Для соусу змішати сметану і червону ікру.

Рибні галушки з ікряним соусом Філе Подати галушки гарячими, поливши соусом.

Португальська кухня вкпедяСеть ресторанов японской кухни

recepti.biz песочный пирог с яблоками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter