Рибні галушки з ікряним соусом
830
інгредієнти:
- Філе білої риби (хек) 300 г
- Крупа манна 3 ст.л.
- Зелень (кріп)
- Білок яєчний 3 шт.
- Сіль
- Перець
- Сметана (вершки) 200 г
- Ікра червона 3 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
Із філе і зелені зробити фарш. Додати білки (можна замінити 2 яйцями), манку, розм'якшене вершкове масло, поперчити і все добре перемішати.
За допомогою двох чайних ложок сформувати галушки і укинути їх у підсолену киплячу воду (або бульйон). Дати покипіти 5 хвилин і вийняти.
Для соусу змішати сметану і червону ікру.
Подати галушки гарячими, поливши соусом.
Португальська кухня вкпедяСеть ресторанов японской кухни
recepti.biz песочный пирог с яблоками
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі