Рибні биточки з овочами
- Філе рибне 600 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Картопля 300 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Вершки 2 ст.л.
- Помідор (великий, без насіння і шкірки) 1 шт.
- Цибуля зелена
- Кріп
- Сіль
- Перець білий
Відварити картоплю і приготувати пюре, додавши вершки та масло.
Рибу покласти в киплячу воду разом із цибулиною, морквою і часником. Злегка посолити. Варити 10 хвилин.
Вийняти і трохи остудити.
Рибу розкришити виделкою і змішати з пюре.
Дрібно нарізати зелень і помідор. Змішати з пюре і рибою.
Додати сіль і свіжозмелений чорний перець.
Зробити невеликі котлетки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії.
Подавати биточки зі сметаною.
История конфет карамель. Производство карамели пролиновых корпусов конфет.
Закваски для йогурта Yogurton: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
ТутКопилка кулинарных рецептов
Кухни на заказ по старой цене: рецепты американской кухни с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Конфеты оптом со склада.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter