Рибні битки з чорносливом
765
інгредієнти:
- Фарш рибний 0.5 кг
- Яйце 1 шт.
- Маслo вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Батон 100 г
- Молокo 200 мл
- Сир твердий 100 г
- Чорнослив (без кісточки) 150 г
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Замочити чорнослив на 30 хвилин у гарячій воді, віджати і обсушити.
Розмочити в молоці батон, злегка віджати.
З'єднати у мисці рибний фарш, яйце і вершкове масло, батон і дрібно нарізану цибулю.
Добре вимісити фарш.
Порізати тоненькими скибочками сир.
Сформувати з фаршу битки, помістити у середину шматочок сиру і чорнослив.
Обваляти битки в панірувальних сухарях і обсмажити до золотистої скоринки з обох боків на олії.
Салаты с редькой рецепты с фотоКулинарные рецепты
Спартак картинки сериалНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Салат невеста рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Приготовление пловаПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Маковый торт-пирог. Маковый торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі