Рибні битки під сметанною шубою
661
інгредієнти:
- Філе риби (сайда) 800 г
- Приправа (для риби з лимоном)
- Сметана
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Філе риби посипати сіллю й приправою. Поставити на 30 хвилин у холодильник.
Потім злегка відбити.
Намазати сметаною, дати постояти 10 хвилин.
Розрізати на шматочки.
Кожен шматочок запанірувати в сухарях.
Обсмажити з двох боків на олії до золотистої скоринки.
На гарнір зробити салат із помідорів та огірків, з картопляного пюре зробити сердечка.
Кулинарные рецепты от Tramontina - вторые блюда по домашнему.
новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепт салата КурицаА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Яблочный штрудель простой рецепт с фотояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі