Рибні "Батончики"
- Філе рибне (хек, минтай) 400 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Молоко 0.33 скл.
- Приправа (для риби)
- Сіль
- Перець чорний
Філе пропустити через м'ясорубку, можна нарізати маленькими шматочками. В отриманий фарш додати м'яке вершкове масло, яйце, молоко, приправу, сіль, перець , петрушку.
Фарш перемішати і сформувати маленькі "батончики". Обережно обваляти у борошні або панірувальних сухарях і обсмажити.
recepti.biz.uaкекси з сиром
Рецепт морковного пирога: рецепты новогодних блюд.
Как приготовить летний салат: французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Черничное варенье ккалПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Салат из ананаса рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кульки на ялинку купитикульки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter