Рибне рагу з помідорами
	
					718				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Філе рибне 750 г
 - Олія рослинна 2 скл.
 - Бульйон овочевий 750 г
 - Маслини 100 г
 - Петрушка (зелень)
 - Чебрець
 - Помідор 250 г
 - Часник 1 зуб.
 - Сметана 150 г
 - Цибуля ріпчаста 2 шт.
 - Сіль
 - Перець
 - Карі
 
Вимиті, обсушені овочі: ріпчасту цибулю, часник - порубати і обсмажити на сковороді до золотистого кольору, додати помідори (порізані кубиками).
Трохи спасерувати, залити бульйоном, поставити на середній вогонь. Через 15 хв від початку тушкування додати сметану, карі, рубану зелень, рибу (порізану середніми шматками) і тушкувати 8-10 хв.
Готову страву викласти на тарілки, прикрасити порізаними кільцями маслинами, посипати зеленню.
Блинчики с грибами и сыром с фотоПроизводство пельменей, блинчиков, котлет и др
Пасха рецепты окраски яиц. Рецепт пасхи.
Праздничные новогодние блюдаПраздничная компания
http://recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі