Рибне філе, запечене у винному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
670 Рибне філе, запечене у винному соусі
Фото - Рибне філе, запечене у винному соусі
інгредієнти:
  • Філе рибне (морський язик) 900 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці 250 г
  • Прянощі 2 ст.л.
  • Бекон 125 г
  • Вино біле сухе 250 мл
  • Часник 0.5 ч.л.
  • Сік лайма 2 ст.л.
  • Сир твердий 120 г
  • Зелень (петрушка) 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Кукурудза консервована 4 ст.л.

Викласти у форму шарами: риба, нарізана півкільцями цибуля, гриби, посипати прянощами, зверху бекон.

Вино, часник, олію, сік лайма, сіль змішати, полити рибу, висипати кукурудзу - і в духовку. Закрити кришкою, тушкувати хвилин 35, потім кришку відкрити і посипати сиром та петрушкою, тушкувати без кришки ще 10-15 хвилин.

 

Торт на день народження хлопчикуТорты и пирожные на заказ

Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком. Очень вкусные салаты.

Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.

Майонез олком провансальРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter