Рибне філе, запечене у винному соусі
720
інгредієнти:
- Філе рибне (морський язик) 900 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці 250 г
- Прянощі 2 ст.л.
- Бекон 125 г
- Вино біле сухе 250 мл
- Часник 0.5 ч.л.
- Сік лайма 2 ст.л.
- Сир твердий 120 г
- Зелень (петрушка) 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Кукурудза консервована 4 ст.л.
Викласти у форму шарами: риба, нарізана півкільцями цибуля, гриби, посипати прянощами, зверху бекон.
Вино, часник, олію, сік лайма, сіль змішати, полити рибу, висипати кукурудзу - і в духовку. Закрити кришкою, тушкувати хвилин 35, потім кришку відкрити і посипати сиром та петрушкою, тушкувати без кришки ще 10-15 хвилин.
Торт на день народження хлопчикуТорты и пирожные на заказ
Рецепты салатов на любой вкус: салат с сердцем и горошком. Очень вкусные салаты.
Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Майонез олком провансальРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі