Рибне філе з горіхами
674
інгредієнти:
- Рибне філе 700 г
- Фундук 100 г
- Ядра горіхів 100 г
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Спеції до риби
- Соєвий соус
- Рис
- Соус тартар
- Олія рослинна
Філе риби вимити й нарізати.
Посипати сіллю і додати спеції.
Полити соєвим соусом, далі подрібнити горіхи.
Обваляти в борошні, потім у збитому яйці, а після цього в горіхах і обсмажити в рослинній олії.
Подавати на стіл з рисом і соусом "Тартар".
http://recepti.biz.ua рецепты праздничного новогоднего стола
Вкусные Рецепты В Мультиварке - мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі