Рибне філе у сирно-хрусткій скоринці

ДРУГІ СТРАВИ
742 Рибне філе у сирно-хрусткій скоринці
Фото - Рибне філе у сирно-хрусткій скоринці
інгредієнти:
  • Сазан 4 шт.
  • Сир 300 г
  • Пластівці кукурудзяні
  • Борошно пшеничне
  • Сіль
  • Спеції

Рибне філе в сирно-хрусткій скоринці інгредієнти

Рибу очистити від луски. Потім відрізати голову і витягнути кістки, починаючи із хребта, потім ще раз перевірити, щоб не залишилося кісток.

Рибу посолити, поперчити і залишити хвилин на 15.

Рибне філе в сирно-хрусткій скоринці Пласт риби (половинки риби) розрізати на дві частини.

Обваляти у борошні.

фото Рибне філе в сирно-хрусткій скоринці На розпеченій пательні обсмажити до золотистого кольору з двох сторін на середньому вогні.

Хвилин 5-7 не більше.

Рибне філе в сирно-хрусткій скоринці Сазан Натерти на тертці сир.

Рибне філе в сирно-хрусткій скоринці Сир Коли рибка обсмажиться із двох сторін покласти на сковороду шкіркою вниз. На філе покласти жменю сиру, розподілити по всій поверхні риби.

Потім викласти пластівці, злегка занурюючи їх у сир. Накрити кришкою і залишити на пару хвилин, щоб сир розплавився. І так з кожною порцією.

recepti.biz.uaсалати з чорносливом

Салат из сельдерея с Курицей. Салат слоёный с Курицей.

Рецепт торт медовик мишка. Рецепты торт медовик.

Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.