Рибне філе у сирно-хрусткій скоринці
- Сазан 4 шт.
- Сир 300 г
- Пластівці кукурудзяні
- Борошно пшеничне
- Сіль
- Спеції
Рибу очистити від луски. Потім відрізати голову і витягнути кістки, починаючи із хребта, потім ще раз перевірити, щоб не залишилося кісток.
Рибу посолити, поперчити і залишити хвилин на 15.
Пласт риби (половинки риби) розрізати на дві частини.
Обваляти у борошні.
На розпеченій пательні обсмажити до золотистого кольору з двох сторін на середньому вогні.
Хвилин 5-7 не більше.
Натерти на тертці сир.
Коли рибка обсмажиться із двох сторін покласти на сковороду шкіркою вниз. На філе покласти жменю сиру, розподілити по всій поверхні риби.
Потім викласти пластівці, злегка занурюючи їх у сир. Накрити кришкою і залишити на пару хвилин, щоб сир розплавився. І так з кожною порцією.
recepti.biz.uaсалати з чорносливом
Салат из сельдерея с Курицей. Салат слоёный с Курицей.
Рецепт торт медовик мишка. Рецепты торт медовик.
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter