Рибне філе по-португальськи

ДРУГІ СТРАВИ
597 Рибне філе по-португальськи
Фото - Рибне філе по-португальськи
інгредієнти:
  • Філе рибне (лосось) 1 кг
  • Помідор 1 кг
  • Цибуля 3 шт.
  • Печериці 0.5 кг
  • Вино біле 0.5 скл.
  • Масло вершкове 100 г
  • Сіль
  • Перець
  • Олія соняшникова
  • Зелень
  • Сир 100 г

Обсмажити некрупно порізані гриби на олії до готовності.

Деко змастити олією і укласти на нього половину підготовлених помідорів, розрізаних кружечками.

Посипати їх подрібненою цибулею, зеленню петрушки, зверху покласти попередньо очищену від шкіри і нутрощів, ретельно промиту і оброблену на філе рибу.

Покрити залишеними помідорами, подрібненою цибулею, грибами, полити білим вином і розтопленим вершковим маслом.

Потім помістити деко в духовку приблизно на півгодини, доки страва не зарум'яниться. За кілька хвилин до готовності посипати тертим сиром і поставити у духовку, щоб сир розплавився.

 

Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото.

Рецепты салатов с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Семена почтой, в том числе редкие: салат с свежими шампиньонами.

Украинская кухня банош. Рецепты банкетных блюд Украинской кухни.

Домашний майонез на молоке тут