Рибне філе по-португальськи
- Філе рибне (лосось) 1 кг
- Помідор 1 кг
- Цибуля 3 шт.
- Печериці 0.5 кг
- Вино біле 0.5 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Сіль
- Перець
- Олія соняшникова
- Зелень
- Сир 100 г
Обсмажити некрупно порізані гриби на олії до готовності.
Деко змастити олією і укласти на нього половину підготовлених помідорів, розрізаних кружечками.
Посипати їх подрібненою цибулею, зеленню петрушки, зверху покласти попередньо очищену від шкіри і нутрощів, ретельно промиту і оброблену на філе рибу.
Покрити залишеними помідорами, подрібненою цибулею, грибами, полити білим вином і розтопленим вершковим маслом.
Потім помістити деко в духовку приблизно на півгодини, доки страва не зарум'яниться. За кілька хвилин до готовності посипати тертим сиром і поставити у духовку, щоб сир розплавився.
Эксклюзивные торты на заказ: торт кукла рецепт с фото.
Рецепты салатов с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Семена почтой, в том числе редкие: салат с свежими шампиньонами.
Украинская кухня банош. Рецепты банкетных блюд Украинской кухни.
Домашний майонез на молоке тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter