Рибне філе під соусом Ешкабеш
- Філе рибне 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Лавровий лист 1 шт.
- Оцет (винний) 0.5 скл.
- Сіль (морська)
- Перець чорний
- Паприка солодка 1 ч.л.
- Перець червоний пекучий
- Борошно
Скумбрію або маленьку форель треба тільки випатрати, промити холодною водою. Посолити, велику сіль сипати на поверхню риби, залишити на 2 години. Потім ця риба панірується у борошні і смажити її треба цілком.
Велику форель або тунця треба обробити на філе, посолити, залишити на 10-20 хв.
Запанірувати філе у борошні, і відразу укласти на сковорідку з розігрітою оливковою олією, смажити до золотистої скоринки, перевернути і обсмажити з іншого боку.
Укласти готову рибу у форму, де вона буде маринуватися.
Ешкабеш: у сковорідці на тій же олії від смаження риби спасерувати нарізану півкільцями цибулю, сухий лавровий лист (розламати на шматочки), чорний перець горошком, дуже дрібно нарізаний часник до золотистого кольору.
Додати паприки.
Залити оцтом і довести до кипіння, соус має покипіти 1-2 хв.
Зняти з вогню і відразу полити рибу таким чином, щоб цибуля покрила всю її поверхню. Накрити кришкою і залишити на 12-24 год. Як гарнір до такої рибі найкраще підходить відварена картоплю, заправлена оливковою олією або білий розсипчастий рис.
recepti.biz.ua конфеты карамель
recepti.biz Попробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Квест на день рождения: вкусные торты на день рождения рецепты. Рецепты вкусных блюд.
www.recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter