Рибне філе "Палтус на відпочинку"
- Палтус (філе) 300 г
- Крупа пшоно 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Яйце 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Цукор
- Сіль
- Перець
- Редиска
- Салат (мікс)
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Борошно
Філе палтуса нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити, запанірувати у борошні і обсмажити в суміші олії і вершкового масла. Моркву і цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити в олії, потім змішати із заздалегідь замоченим пшоном, додати спеції. Тушкувати при невеликій температурі, доки пшоно повністю не розвариться.
Відокремити білки від жовтків. Яєчний білок з'єднати із соком лимона, сіллю, цукром. Збити в міцну піну.
При подачі - через форму викласти кашу, зверху шматочки палтуса, на шматочки риби - лимонну пінку. Прикрасити дуже дрібною соломкою з редиски і салатним листям.
Французская кухня рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Как приготовить летний салат - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.
Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Поилки для домашней птицы.
Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter