Рибне філе "Палтус на відпочинку"

ДРУГІ СТРАВИ
795 Рибне філе "Палтус на відпочинку"
Фото - Рибне філе
інгредієнти:
  • Палтус (філе) 300 г
  • Крупа пшоно 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Цукор
  • Сіль
  • Перець
  • Редиска
  • Салат (мікс)
  • Олія рослинна
  • Масло вершкове
  • Борошно

Філе палтуса нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити, запанірувати у борошні і обсмажити в суміші олії і вершкового масла. Моркву і цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити в олії, потім змішати із заздалегідь замоченим пшоном, додати спеції. Тушкувати при невеликій температурі, доки пшоно повністю не розвариться.

 

Відокремити білки від жовтків. Яєчний білок з'єднати із соком лимона, сіллю, цукром. Збити в міцну піну.

При подачі - через форму викласти кашу, зверху шматочки палтуса, на шматочки риби - лимонну пінку. Прикрасити дуже дрібною соломкою з редиски і салатним листям.

 

Французская кухня рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Как приготовить летний салат - праздничные салаты на новый год. Низкокалорийная еда для похудения.

Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные. Поилки для домашней птицы.

Салатики рецепты новинкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter