Рибна запіканка з овочами по-адигейськи
823
інгредієнти:
- Філе морської риби (морський язик) 700 г
- Квасоля стручкова (свіжоморожена) 400 г
- Горіх волоський 0.5 скл.
- Соус гранатовий
- Сир (Адигейський) 100 г
- Сіль
- Олія рослинна
Підготовлене філе довільно нарізати, посолити, замаринувати в соусі на 15-20 хвилин.
До розмороженої квасолі додати горіхи, сіль і за допомогою блендера перетворити в пюре.
У змащену маслом форму викласти замариновану рибу.
Потім пюре із квасолі з горіхами і полити зверху гранатовим соусом (приблизно 6 ст. л.).
Потім посипати все натертим сиром і відправити в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
Готову запіканку розкласти на тарілки.
Лечение в домашних условиях: печеня по домашньому. Проблеме с печенью не бывать.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі