Рибна запіканка в авокадо
784
інгредієнти:
- Авокадо 2 шт.
- Риба (філе) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Чилі червоний
- Вино біле сухе 1 ст.л.
- Сметана (густа) 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Сир (тертий) 2 ст.л.
Дрібно нарізані цибулю і часник спасерувати в олії.
Додати дрібно нарізану рибу, можна петрушку, смажити 7-8 хвилин.
Авокадо розрізати, полити лимонним соком, щоб не потемніли, видалити м'якоть із кісточкою.
М'якоть розім'яти виделкою, додати рибу, сметану, сіль, перець, вино, чилі. Все перемішати.
Нафарширувати шкірки авокадо.
Зверху сир.
Запекти в нагрітій до 200°С духовці 10-15 хвилин.
На гарнір добре підходить рисова локшина із соєвим соусом.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами http://recepti.biz.ua
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі