Рибна запіканка "По-українськи"
888
інгредієнти:
- Філе риби (пангасіус)
- Картопля 3 шт.
- Капуста цвітна 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно
- Сметанa
- Майонез
- Приправa
Відварити до готовності цвітну капусту. Спасерувати перець, моркву і цибулю. Приготувати із картоплі галушки. Рибу посипати приправою. Укласти запіканку шарами: риба-овочі-галушки-капуста. Зробити заливку зі сметани, майонезу та приправи. Запікати 30 хвилин. Охолоне - можна вживати. А якщо охолодити, то ріжеться ножем.
Для того, щоб приготувати галушки потрібно зробити картопляне пюре, додати яйце, сіль, спеції, борошна трохи, зробити ковбаски, потім нарізати шматочки із них і відварити (кілька хвилин).
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты новогодних блюд.
Шашлык из печени рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі