Рибна запіканка "По-українськи"

ДРУГІ СТРАВИ
888 Рибна запіканка "По-українськи"
Фото - Рибна запіканка
інгредієнти:
  • Філе риби (пангасіус)
  • Картопля 3 шт.
  • Капуста цвітна 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно
  • Сметанa
  • Майонез
  • Приправa

Рибна запіканка Рибна запіканка

фото Рибна запіканка Рибна запіканка

Рибна запіканка Рибна запіканка

Рибна запіканка Рибна запіканка

Рибна запіканка Відварити до готовності цвітну капусту. Спасерувати перець, моркву і цибулю. Приготувати із картоплі галушки. Рибу посипати приправою. Укласти запіканку шарами: риба-овочі-галушки-капуста. Зробити заливку зі сметани, майонезу та приправи. Запікати 30 хвилин. Охолоне - можна вживати. А якщо охолодити, то ріжеться ножем.

Для того, щоб приготувати галушки потрібно зробити картопляне пюре, додати яйце, сіль, спеції, борошна трохи, зробити ковбаски, потім нарізати шматочки із них і відварити (кілька хвилин).

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты новогодних блюд.

Шашлык из печени рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты