Рибна запіканка
- Філе рибнe (окунь) 6 шт.
- Помідор 2 шт.
- Яйце 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир голландський 150 г
- Майонез
- Сіль
- Приправа (для риби)
Рибу розморозити, овочі очистити, яйця зварити.
Форму для запікання злегка змастити олією, моркву нарізати на тонкі кружечки і укласти на дно форми (риба не пригорить).
На моркв’яну подушку викласти рибу (розрізати кожне філе навпіл), посолити, заправити перцем або спеціями для риби.
Цибулю дрібно порубати, рівномірно розподілити.
Печериці нарізати дрібними кубиками, вони - наступний шар.
Далі - шар рубаних яєць .
Потім помідори.
Чим дрібніше, тим однорідніше буде "шубка".
Майонезу потрібно трохи, щоб сіточку намалювати.
Засипати тертим сиром і поставити на 20-25 хвилин у розігріту духовку.
Коли все готово, підрум'янити сир у грилі.
Рецепты блюда на рождествоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Сайт элеатронной кулинарной книги. Самые лучшие кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter