Рибна запіканка
- Риба (біла морська, філе) 4 шт.
- Картопля 10 шт.
- Сметанa (15%) 200 мл
- Яйце куряче 2 шт.
- Спеції
Рибу розморозити, нарізати невеликими смужками, посипати спеціями, посолити, поперчити і залити 100 г сметани. Перемішати гарно і залишити маринуватися хвилин на 10.
Картоплю очистити, помити, нарізати кружечками, посолити, поперчити і залити рештою сметани. Залишити на 5 хвилин і викласти половину на деко.
Замариновану рибу викласти зверху картоплі.
Зверху іншу половину.
Збити яйця.
Полити запіканку. Відправити в духовку на 35-45 хвилин при температурі 200 градусів.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.
Рецепты салат авокадо. Авокадо рецепт салат.
Приготовление плова в мультиварке рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты с малиной: рецепты пудингов для детей.
Осетинские пироги на заказ - салат из ананаса рецепт.
Рецепты вкусных простых салатов. Рецепты вкусных и оригинальных салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter