Рибна запіканка
636
інгредієнти:
- Філе рибне 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Зелень
- Спеції
- Сіль
- Майонез 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сир твердий 100 г
Рибу порізати невеликими шматочками, полити лимонним соком, посипати спеціями і залишити настоюватися.
Цибулю і моркву почистити, порізати півкільцями.
Спочатку обсмажити цибулю, потім туди додати моркву і щe трохи протушкувати до м'якості.
Змішати цибулю з морквою і дрібно порізаною зеленню, додати всe у рибу. Додати у цю суміш майонез, сметану, натертий на тертці сир. Щe раз перемішати і викласти у форму.
Запікати у гарячій духовці 30-40 хвилин.
Можна додавати будь-які овочі, які є вдома: солодкий перець, помідори.
Искусство приготовления канапе. Приготовление бутербродов канапе.
ЗдесьРецепты и советы
Рецепты Приготовления: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі