Рибна запіканка
665
інгредієнти:
- Горбуша 400 г
- Печериці 300 г
- Сир твердий 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 250 г
- Масло вершкове 20 г
- Борошно 1 ст.л.
- Вода 0.35 скл.
Рибу нарізати на порційні шматки, відварити близько 15-20 хвилин (воду злегка посолити).
Посмажити цибулю.
Додати до цибулі печериці.
Зробити сметанний соус.
На сковороді розігріти олію, додати борошно, трохи обсмажити, додати сметану, дати закипіти, додати воду і посолити.
Сир натерти на тертці.
У форму, змащену вершковим маслом, викласти шматки риби.
Зверху викласти смажену цибулю з печерицями.
Залити сметанним соусом.
Зверху посипати сиром.
Запікати в духовці 30 хвилин, при температурі 200 градусів.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі