Рибна запіканка
- Риба біла (філе) 1 кг
- Печериці 200 г
- Помідор 5 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Молоко 200 мл
- Лимон (сік) 1 шт.
- Сир твердий (пармезан) 300 г
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Петрушка
На сковороді обсмажити крупно нарізану червону цибулю, стручок гострого перцю, печериці.
Із помідорів зняти шкірку, додати до овочів і тушкувати. У середині додати молоко, лимонний сік і воду. Тушкувати до готовності.
У попередньо змащену олією форму викласти частину овочів, зверху покласти філе риби, посипати тертим сиром. Зверху викласти овочі, що залишилися і поставити в духовку, попередньо нагріту до 180 градусів.
Перед подачею на стіл прикрасити свіжою петрушкою.
Рецепты салатов на любой вкус: салат коктейль рецепты с фото.
Готовим со вкусом - рецепты без выпечки. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты первых блюд с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мультиварка Philips: кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
Французский салат рецепт http://recepti.biz.ua
Рецепты С Фото на любой вкус - карп рецепты приготовления с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарных сайтов. Готовим дома кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter