Рибна запіканка
- Філе риби 1 шт.
- Гриби 400 г
- Сухарі панірувальні 20 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Яйце (білок) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Картопля
- Сир твердий
Філе риби, цибулю, моркву, картоплю пропустити через м'ясорубку. Посолити фарш. Додати майонез. Перемішати.
Білки яєць збити до утворення піни. Вводити білок по одній столовій ложці у фарш, щоразу перемішуючи. (Фарш вийде ніжним).
Форму для запікання злегка змастити олією, посипати сухарями дно і борти.
Фарш викласти у форму, запікати в духовці при 180-200 градусах до готовності (20-25 хвилин). У цей час гриби нарізати і обсмажити до готовності в олії.
Коли фарш буде готовий, викласти зверху гриби і посипати тертим сиром. Запікати до повного розплавлення сиру і появи ніжної рум'яної скоринки.
Рецепты первых блюд немецкой кухни www.recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык - бите скло десерт рецепт.
Салат з корейською морквоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter