Рибна запіканка

ДРУГІ СТРАВИ
640 Рибна запіканка
Фото - Рибна запіканка
інгредієнти:
  • Філе риби 1 шт.
  • Гриби 400 г
  • Сухарі панірувальні 20 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Яйце (білок) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Картопля
  • Сир твердий

Філе риби, цибулю, моркву, картоплю пропустити через м'ясорубку. Посолити фарш. Додати майонез. Перемішати.

Білки яєць збити до утворення піни. Вводити білок по одній столовій ложці у фарш, щоразу перемішуючи. (Фарш вийде ніжним).

Форму для запікання злегка змастити олією, посипати сухарями дно і борти.

Фарш викласти у форму, запікати в духовці при 180-200 градусах до готовності (20-25 хвилин). У цей час гриби нарізати і обсмажити до готовності в олії.

Коли фарш буде готовий, викласти зверху гриби і посипати тертим сиром. Запікати до повного розплавлення сиру і появи ніжної рум'яної скоринки.

Рецепты первых блюд немецкой кухни www.recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык - бите скло десерт рецепт.

Салат з корейською морквоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter