Рибна "печеня"

ДРУГІ СТРАВИ
854 Рибна "печеня"
Фото - Рибна
інгредієнти:
  • Риба свіжа (філе сайди) 1 кг
  • Хліб білий 100 г
  • Сіль, перець
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Помідор 2 шт.
  • Сік томатний 250 мл
  • Сир
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Сухарі панірувальні

Рибне Філе риби пропустити через м'ясорубку з крупними гратами.

Рибне Додати розмочений хліб, сіль, дати постояти 5-10 хвилин, потім злити рідину, що утворилася. Додати яйце, перець, все ретельно змішати.

фото Рибне Зліпити котлети, обваляти у панірувальних сухарях, злегка обсмажити з двох сторін на олії.

Рибне Укласти у форму.

Рибне Нарізати цибулю, часник, помідори.

Рибне Спасерувати хвилин 7-10 в олії, що залишилася від котлет.

Рибне Рибне

Додати приправу або сіль і перець.

Рибне Викласти овочі на котлетки, залити все 1 склянкою томатного соку.

Рибне Зверху викласти на кожну котлетку по шматочку сиру і відправити в духовку на 20-25 хвилин при 200-210°С.

Рибне

Рибне

салати з перепелиними яйцями

Праздничные закуски на Новый год 2017 рецептыПраздничная компания. Праздничное агентство

Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Пирог со шпинатом и яйцом от юлии высоцкойРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter