Рибна "печеня"
- Риба свіжа (філе сайди) 1 кг
- Хліб білий 100 г
- Сіль, перець
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник 6 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Сік томатний 250 мл
- Сир
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сухарі панірувальні
Філе риби пропустити через м'ясорубку з крупними гратами.
Додати розмочений хліб, сіль, дати постояти 5-10 хвилин, потім злити рідину, що утворилася. Додати яйце, перець, все ретельно змішати.
Зліпити котлети, обваляти у панірувальних сухарях, злегка обсмажити з двох сторін на олії.
Укласти у форму.
Нарізати цибулю, часник, помідори.
Спасерувати хвилин 7-10 в олії, що залишилася від котлет.
Додати приправу або сіль і перець.
Викласти овочі на котлетки, залити все 1 склянкою томатного соку.
Зверху викласти на кожну котлетку по шматочку сиру і відправити в духовку на 20-25 хвилин при 200-210°С.
Праздничные закуски на Новый год 2017 рецептыПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепт закуски рафаэллоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Пирог со шпинатом и яйцом от юлии высоцкойРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter