Рибна лазанья
- Лосось 400 г
- Шпинат 600 г
- Сир твердий 200 г
- Олія рослинна
- Сік лимона
- Масло вершкове 100 г
- Борошно 150 г
- Яйце 2 шт.
- Вино біле 50 мл
- Сіль
- Молоко 3 скл.
Замісити тісто із борошна, яєць і оливкової олії. Борошна за необхідності можна додати.
Консистенція - як на пельмені. Вимісити до еластичності. Хвилин 10-15. Поставити в холодильник хвилин на 30.
Філе риби викласти на сковороду без олії, посолити, залити білим вином і тушкувати хвилин 10.
Заморожений шпинат посолити і тушкувати на рослинній олії до готовності (хвилин 7-10).
Соус Бешамель. Борошно спасерувати на вершковому маслі, розтираючи до дрібних крупинок. Додати невеликими порціями молоко, ретельно вимішуючи від грудок. Якщо грудок уникнути не вдалося - протерти все через дрібне ситечко.
Прогріти трохи на повільному вогні. Соус повинен бути, як негуста сметана.
Моцарелу нарізати шматочками, дати стекти зайвій сироватці.
Зібрати лазанью шарами у наступній послідовності: соус, тонко розкатаний пласт тіста, частина шпинату, соус.
Далі: тісто, риба збризнута лимоном, залишки шпинату, моцарела, соус, тісто, злегка змастити залишками соусу.
Зверху посипати тертим пармезаном.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.
При бажанні можна додати в соус бешамель дрібно нарізану ріпчасту цибулю і пару лаврових листочків.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter