Рибна лазанья

ДРУГІ СТРАВИ
771 Рибна лазанья
Фото - Рибна лазанья
інгредієнти:
  • Лосось 400 г
  • Шпинат 600 г
  • Сир твердий 200 г
  • Олія рослинна
  • Сік лимона
  • Масло вершкове 100 г
  • Борошно 150 г
  • Яйце 2 шт.
  • Вино біле 50 мл
  • Сіль
  • Молоко 3 скл.

Рибна лазіння інгредієнти Замісити тісто із борошна, яєць і оливкової олії. Борошна за необхідності можна додати.

Рибна лазанья Консистенція - як на пельмені. Вимісити до еластичності. Хвилин 10-15. Поставити в холодильник хвилин на 30.

фото Рибна лазанья Філе риби викласти на сковороду без олії, посолити, залити білим вином і тушкувати хвилин 10.

Заморожений шпинат посолити і тушкувати на рослинній олії до готовності (хвилин 7-10).

Рибна лазіння Шпинат Соус Бешамель. Борошно спасерувати на вершковому маслі, розтираючи до дрібних крупинок. Додати невеликими порціями молоко, ретельно вимішуючи від грудок. Якщо грудок уникнути не вдалося - протерти все через дрібне ситечко.

Рибна лазіння Сир твердий Прогріти трохи на повільному вогні. Соус повинен бути, як негуста сметана.

Рибна лазіння Масло рослинне Моцарелу нарізати шматочками, дати стекти зайвій сироватці.

Зібрати лазанью шарами у наступній послідовності: соус, тонко розкатаний пласт тіста, частина шпинату, соус.

Рибна лазіння Сік лимона Далі: тісто, риба збризнута лимоном, залишки шпинату, моцарела, соус, тісто, злегка змастити залишками соусу.

Рибна лазіння Масло вершкове Зверху посипати тертим пармезаном.

Запікати в духовці при температурі 200 градусів 30 хвилин.

При бажанні можна додати в соус бешамель дрібно нарізану ріпчасту цибулю і пару лаврових листочків.

Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти до нового року. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.

Рецепт похудения в одной капсуле - ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.

Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.

Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты. Рецепт шашлыка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter