"Рибна книжка"
- Риба 500 г
- Зелень (кріп, петрушка, кінза) 50 г
- Сир твердий 150 г
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Горіх волоський
- Вершки 200 мл
Рибу помити, обсушити і порізати на порційні шматки.
Змішати натертий на тeртці сир (75 г), майонез, дрібно порізану зелень (1/3 частина від підготовленої), гірчицю, приправу, волоські горіхи.
Рибу посолити і намазати на кожен шматочок підготовлену сирну суміш.
Кожен шматочок риби скласти навпіл і покласти у форму для запікання.
Посипати зверху порізану зелень, посипати сиром і полити вершками.
Запікати при 180 градусах близько 1 години 20 хвилин.
рождественская выпечка рецепты
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Статьи о рыбах
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов из моркови.
Приготовление йогурта в термосеКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты морепродукты салаты. Морепродукты салат рецепт.
Кондитерские формы - кокосовые кексы рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Новые рецепты тортов с фото 2015Набор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter