Рибна кіска
758


інгредієнти:
- Горбуша (філе) 2 шт.
- Зелень
- Приправа
- Сіль
- Вершки (сметана)
Філе посипати приправами, сіллю і залишити хвилин на 15.
Нагріти духовку до 180-200°С.
Трохи зрізати у філе боки, щоб вийшла більш-менш рівна смуга.
Розрізати філе на 3 "ремені" не до кінця, залишаючи см 5 зверху недоторканими.
Сплести у вигляді коси, кінці скріпити зубочисткою або змотати ниткою.
Змастити верх сметаною або вершками, посипати зеленню.
Відправити у духовку до зарум'янювання хвилин на 20.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Рыбные салаты и закуски 2011Консервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Мультиварка Philips - пляцки рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сайты кулинарных рефератовКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі