Рибна долма у бурякових листках
- Фарш рибний (горбуша) 500 г
- Листок буряковий 40 шт.
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Сидр (яблучний) 150 мл
- Томатна паста 1 ст.л.
- Розмарин (гілочка) 2 шт.
- Перець чорний
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Перець болгарський (червоний)
- Карамболь
- Зелень
Приготувати рибний фарш або розморозити куплений.
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
Посолити, все добре перемішати.
Обробити бурякові листки, якщо вони свіжі, або розморозити.
На буряковий листок покласти начинку і скрутити трубочкою. Якщо листки невеликого розміру, можна накласти кілька листків один на одного внахлест.
У посудину з товстим дном покласти долму, налити трохи олії, вилити сидр, посолити, покласти томатну пасту, розмарин та інші приправи.
Дати закипіти, тушкувати на повільному вогні 15-20 хвилин.
Нарізати тонкими смужками болгарський перець і карамболь. Потім готову долму викласти на тарілки, прикрасити у вигляді погонів, можна подавати із соусом.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua индийская кухня рецепты
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter