Рибна бандероль
556
інгредієнти:
- Форель
- Лимон
- Перець
- Сіль
- Сметана
- Цибуля порей
- Кріп (зелень)
Форель розрізати навпіл, видалити хребет. М'ясо натерти сумішшю чорного перцю з коріандром, сіллю, куркумою і лимонним соком. Дати полежати 1,5 години, обмазати сметаною.
Покласти один на одного пластини риби і перев'язати мотузкою. Відправити рибу у духовку на 40 хвилин, при цьому рясно поливаючи розтопленим маслом.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Салат из Курицы сгрибами recepti.biz.ua
Рецепты крема для торта медовик. Рецепт торта медовик или баня.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Салоны кухонной мебели.
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Рецепт турецыкие пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі