Рибка золота під маринадом
- Філе рибне (хек) 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Томат (кетчуп) 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Спеції (лавровий лист, перець горошком, кріп сухий, сіль, перець мелений чорний)
- Цукор 2 ч.л.
- Вода 1 скл.
Рибу порізати на невеликі шматочки, посолити, спеціями притрусити, і залишити промаринуватися хвилин на 20.
Цибулю нарізати соломкою або півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці або соломкою нарізати.
Рибку викласти на розігріту з олією сковороду і обсмажити з двох сторін.
Одночасно в іншій сковороді обсмажити на олії цибулю.
Додати моркву + спеції, трохи обсмажити і додати томат або кетчуп.
Перемішати, додати 1 склянку води і 2 чайні ложки цукру і закрити кришкою, тушкувати хвилин 15.
Викласти маринад на рибку, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10-15 хв.
Осетинские пироги на заказ: салат ласточкино гнездо фото.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты в пост.
Салат из брокколи с соусом. Салат из брокколи с овощами.
http://recepti.biz.ua суп гуляш рецепт
Простые рецепты: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Кексы в магазине Rozetka - кекс без масла и маргарина. Кондитерские формы.
Готовим со вкусом - праздничные новогодние блюда. Рецепты Приготовления.
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter