Рибка, запечена з картоплею
685
інгредієнти:
- Судак (минтай) 800 г
- Картопля 9 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції для риби
Філе вимити і порізати на невеликі шматочки.
Рибу змішати з сіллю і спеціями і залишити на 30-40 хвилин маринуватися.
Картоплю очистити і нарізати кружечками.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
В окремій посудині змішати 2 склянки води, сметану і сіль.
Форму для запікання змастити олією. Викласти шар риби.
Залишений маринад додати до риби, щоб було соковитіше.
На рибу зверху викласти рівномірно цибулю.
Зверху на цибулю викласти шар картоплі.
Все залити приготовленим соусом. Змастити верх майонезом.
Поставити у заздалегідь розігріту духовку на 30-40 хвилин.
http://recepti.biz.ua Куриные отбивные с помидорами
recepti.biz Готовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі